Actieve TWCVolszondag, maar dan anders….

TWCVols had een drukke zondag. Op 15 juli geen clubrit van 100km of meer, geen vertrek voor een weekend kilometers maken in vreemde oorden, maar een heuse “filmshoot” voor de regionale TVzender!
‘s Morgens verzamelden we om 11uur45 bij het gemeentehuis. Of we mee wilden werken aan een item over kasseien werd ons op vrijdag gevraagd. Natuurlijk wilden we dat wel. Hals over kop werden zoveel mogelijk TWCVolsleden opgetrommeld. De opkomst was voldoende om voor de camera verschijnen. Het werd een ingelaste kasseientraining….. https://l1.nl/tour-de-l1mbourg-kasseien-vaals-142679/
Hierna ging iedereen huiswaarts om de touretappe te bekijken. Genoeg spektakel tijdens de rit. Valpartijen, lekke banden, stoffige fietsers en een mooie winnaar.
Na de finish begon ook nog de finale van het WKvoetbal en werd de finale van Wimbledon afgewerkt. Een beetje een overkill aan sportieve hoogtepunten.
De TWCVolsleden hadden nog andere plannen. Tijdens de talkshow “Tour de Limbourg” mochten we plaats nemen in het publiek. Levend coulissestuk om te luisteren en kijken naar de gesprekken tussen oa Steven Rooks, Gert Jakobs en Ed Janssen. TWCVols stond er goed op! https://l1.nl/tour-de-l1mbourg-15-jul-2018-142675/
Na al dat camerageweld riep de inwendige mens. Ook daarvoor was gezorgd. Leden inclusief aanhang en kinderen werden uitgenodigd aan het buffet bij ZeRa. Italiaanse lekkernijen die iedereen tevreden stelden.
Het eten smaakte goed, er werd bijgepraat, gedronken en vooral genoten van veel gezelligheid.

Geef een reactie