Een TWCVolstraditie lijkt geboren!

Althans vooralsnog een premature traditie. Voor de tweede keer stond er het TWCVolsontbijt op de clubrittenkalender. Uitgangspunt was, zoals vorig jaar, vroeg trefpunt in Vaals. Vervolgens vertrek per fiets naar Vijlen, om 9uur ontbijt bij Vijlerhof om daarna een clubrit te rijden na een volledige versterking van de inwendige mens.

Dat uitgangspunt moest echter bijgesteld worden. Er was niks lenteachtigs aan het weertype. Gisteren was het slecht, vanmorgen nog slechter. Druilerig, bewolkt en koud. Dat resulteerde in een variatie aan (het ontwijken van) activiteiten.

Er waren 13 aanmeldingen. Allen met het uitgangspunt zoals genoemd in de eerste alinea. Uiteindelijk waren er 2 fietsers, 1 hardloper en 10 ontbijters zonder sportieve inspanning vooraf of achteraf.

Dat had echter geen invloed op de gezelligheid. Het ontbijt was goed verzorgd in de Vijlerhof. Er was een lange TWCVolstafel en de gezamenlijkheid vierde hoogtij.

Na het ontbijt was het voor de meesten weer naar huis op 4 wielen. De 2 fietsers namen de kortste route richting Vaals en de hardloper nam de terugweg via veldweggetjes.

Ondanks het tegenvallende weer was het toch een geslaagde activiteit.

Geef een reactie