Koffie?!

Rutte kondigde deze week weer wat nieuwe versoepelingen aan. Rutte gaf ruimte. De insteek was desalnietemin, zoals ook de afgelopen ritten, rijden in groepjes van 4. De 5 minuten wachten op de verzamelplek deed ons echter anders beslissen. Aangezien er in die korte tijd al 3 groepen van ca 10 renners langs kwamen. En groupe werd het devies, 9 TWCVols rijders van start.

B weggetjes om de drukte te vermijden, gezond verstand in de bidonhouder en goed letten op elkaar én anderen.

Tijdens het rijden werd de rit gedoopt tot “rondje Makro” aangezien we in Nuth een rondje draaiden om verkennende en routetechnische (of het ontbreken daarvan) redenen.

De zon scheen volop, de B weggetjes boden uitkomst, de sociale contacten een zalving voor het quarantaine isolement. De koffie en het gebreuzel tot slot van de clubritten werd de afgelopen weken ook gemist. Aangezien ook onze sponsors inspelen op dichte terrassen bood de optie, al mijmerde over het gemis van het geouwehoer, “coffee to go” als uitkomst.

Aldus werd de ronde Nuth, Klimmen, Simpelveld met een sociale climax inclusief cafeïne op anderhalve meter afstand afgesloten bij de Vijlerhof. Héérlijk weer, activiteit op twee wielen, aanhalen sociale TWCVolscontacten. Zo werd eerste pinksterdag 2020 toch een succes en konden we ons na gedane zaken vol overgave richten op het herdenken van het neerdalen van de Heilige Geest over de apostelen.

Coffee to go @ Vijlerhof

Geef een reactie