Officiële afsluiting seizoen TWCVols

Het was de officiële afsluiting van het seizoen, maar voor het zelfde geld had het de aftrap kunnen zijn. Lenteachtige, zelfs zomerse weersomstandigheden tijdens deze 15e oktober. Alle weerrecords aan diggelen. Korte broeken en korte mouwen. Dit kwam de opkomst natuurlijk ook ten goede, een afzakker op het terras was op die manier zonder meer gegarandeerd.
Afspraak was om gezamenlijk tot minimaal Wittem te rijden. Zo gezegd, zo gedaan. Voortgestuwd door de zon ging de gehele groep op weg. Via Lemiers door Mamelis tot in Nijswiller. Na de oversteek van de N281 kwam er echter een streep door de rekening vwb het gezamenlijk rijden tot Wittem. We hadden een lekke band binnen de gelederen. Massaal in de remmen en de “1e flikker” moest in actie komen. De lekke band viel te betreuren binnen de B groep. De A groep werd gesommeerd door te rijden, waardoor de scheiding van A en B eerder tot stand kwam dan gedacht.
Beide groepen reden hun ronde, finish was gepland om 12 uur op het WAP.
De B groep kwam als eerste aan bij ZeRa. Een plek in de zon werd opgezocht en een drankje werd alvast besteld. De bestelling van de vlaai werd bewaard totdat de hele groep compleet was. Ook leden die niet konden fietsen hadden de gelegenheid om aan te sluiten.
Het bleef nog lang onrustig onder het genot van Limburgse vlaai en een drankje. De penningmeester van TWCVols zorgde voor de financiële afhandeling en daarmee kwam er een einde aan het officiële seizoen 2017.
Afspraken voor officieuze ritten werden reeds gemaakt wat mede ervoor zorgt dat het seizoen eigenlijk nooit stopt.

Geef een reactie