Tour de L1mbourg

TWC Vols te gast bij live L1 uitzending Tour de L1mbourg

Zondag 2 juli, dag 2 van Le Tour. Het wielerevenement dat niet alleen de harten van wielerliefhebbers sneller laat kloppen. Er hangt een magische sfeer rond de Tour de France en verschillende televisiezenders maken rond de Tour een programma, zo ook L1.

Tour de L1mbourg wordt tijdens de Tour de France 3 weken lang uitgezonden waarbij presentator Sander Kleikers en oud-wielrenner Gert Jakobs het programma dagelijks live presenteren vanaf een andere locatie in Limburg. De nabeschouwing van de 2e etappe vond plaats op het mooie vernieuwde Koningin Julianaplein in Vaals.

Op de vrijdag voorafgaand aan de uitzending is bestuurslid Ralf Schaich boven op de uitkijktoren WT op het Drielandenpunt geïnterviewd. 

Voor de uitzending zelf was TWC Vols door L1 uitgenodigd om de opname bij te wonen. Gasten aan de tafel waren deze avond oud-profwielrenners Karsten Kroon (o.a. Rabobank, Saxo Bank en BMC) en Lieuwe Westra (o.a. Vacansoleil en Astana). Rondom de tafel van de prominenten waren zitplaatsen geregeld voor de leden van TWC Vols. Een ontzettend leuke ervaring om te zien hoe zo’n live-uitzending vorm wordt gegeven en de passie waarmee Sander en Gert het programma presenteren. Met TWC Vols als fraai decorstuk een zeer geslaagde uitzending.

Na afloop was er een fotomoment waarbij de fotografen zich stonden te verdringen om Sander, Gert, Lieuwe, Karsten samen met de TWC leden op de gevoelige plaat vast te leggen.

Uitzending gemist of wil je deze gewoon nog eens nakijken? 

Via deze link kun je de uitzending bekijken: Tour de L1mbourg in Vaals uitzending

Foto’s zijn hier terug te vinden: Tour de L1mbourg in Vaals foto’s

 

Geef een reactie