TWCVolsnieuws (met een coronatintje)

Vanavond was er wederom bestuursvergadering van TWCVols. Voor de tweede keer op rij via zoom, waardoor de anderhalve meter op zeker gegarandeerd is! Vanuit deze vergadering hebben we een aantal zaken die we willen communiceren met leden en TWCVols volgers.

– Helaas zijn er een aantal extra activiteiten (zoals bv bbq, bierproeverij, ontbijt, tour du Limbourg, enz.) die we door de onduidelijkheid door corona moeilijk kunnen voorbereiden. Vooralsnog dus weinig nieuws omtrent extra TWCVols activiteiten. Zo snel als dit wel weer realistisch geregeld kan worden volgt er nieuws!

– Het fietsweekend, dat we dit jaar weer wilden organiseren, is afgelast in de vorm zoals we dat doorgaans organiseerden. Het wordt wel in een alternatief gegoten. Ervan uitgaande dat de coronamaatregelen dit toelaten. We hebben hiervoor zondag 20 september geprikt. Het alternatief zal bestaan uit een challenge ride met bijbehorende aankleding. Houd deze datum vrij in je agenda, aanvullende info volgt.

– Op zaterdag 20 juni staat de “Framed clubrit” gepland. Jurgen en Monique nodigen ons weer uit in Margraten voor een aangename verpozing tijdens een clubrit. Aangezien dit met anderhalve meter afstand kan, willen we deze activiteit doorgang laten vinden. In de week voorafgaand aan 20 juni inventariseren we de opkomst en informeren we jullie over verdere zaken omtrent organisatie.

– De NTFU adviseert om clubritten in groepjes van 4 te rijden aangezien minimaal 1,5 meter afstand houden tot elkaar en anderen met een grote groep moeilijk is uit te voeren. Als bestuur hebben we besloten dat dit vóór vertrek naar ieders reëel inzicht kan worden bekeken. De afstandsmaatregel moet gerespecteerd blijven! Vóór vertrek wordt, met gezond verstand, de indeling onderling gemaakt.

Er zijn, in seizoen 2020, reeds enkele succesvolle clubritten afgewerkt. Enkele ook met coffee to go. Blijf op een verantwoorde manier onze hobby uitoefenen. Met oog voor de veiligheid en voor elkaar.

Geef een reactie