TWCVols kwartetclubrit

Na lang wachten mochten de koeien van stal om gegroepeerd te rijden. Het was uitstekend weer om de staldeuren te openen. Tel daarbij de lange “Auszeit”op wat de 17 leden voor start verklaarden. Dat was nog geen sinecure. Verzamelen op “d’r WAP” zonder officieel samen te scholen. Ongemakkelijk ook bij tijd en wijlen. Gezond verstand en elkaar aanspreken bood soelaas. Uiteindelijk was de bijeenkomst neigend naar samenscholing maar van korte duur. Na een minuut of 10 was de TWCVolsvogel gevlogen.

De laatste clubrit lag alweer een eeuwigheid achter ons. Meer dan een half jaar, om precies te zijn 20 oktober 2019, was de laatste gezamenlijke clubrit. In de tussentijd, maar vooral in de achter ons liggende weken, is er een hoop gebeurd in de maatschappij. Corona zorgde voor afgelasting van de eerste officiële clubrit op 29 maart 2020. Corona zorgde ervoor dat veel leden solo reden of bij uitzondering in duo. Corona zorgde ervoor dat een gezamenlijke afsluiting op het terras van een van de sponsoren vandaag geen doorgang kon vinden. Corona zorgde ervoor dat de geplande nieuwe verenigingsfoto bij “de 3 sjting” vooralsnog ook geen plaats heeft gevonden. Corona hield/houdt de wereld in zijn greep, ook Vaals, ook TWCVols.

De aanwezige nieuwe leden stonden nochtans in vol en nagelnieuw ornaat. TWCVols was in nieuw tenue gestoken. Hier en daar wellicht al bij sololeden over de schouders gezien, maar vandaag groepsgewijs. Een prachtig nieuw tenue (waarvoor mede een hartelijk woord van dank aan alle sponsoren; Framed (e)bike & lifestyle store als hoofdsponsor, hotel restaurant Vijlerhof, autorijschool Krijtland, grand café ZeRa, All in one reclame, ijssalon Italia, Angelique schoenen en accessoires, Gulpener bier). We verblijden de TWCVols leden en volgers zsm met een actuele foto.

De aanwezigen leden maakten zich op voor vertrek. Allereerst 16 leden, wat een verdeling in 4 makkelijk zou maken. Ware het niet dat op (lees nà) het nippertje nog een 17e lid opdook. Sommige zaken veranderen nooit…. Voor corona was er een A en B groep, dus was de verdeling snel gemaakt. Nu was dat iets ingewikkelder. Uiteindelijk van start. De ene groep met 4, de ander met 3 en ook een met 2. Elk groepje ging zijn eigen weg en vond zijn eigen route, kwam zich onderweg soms tegen en finishte op eigen houtje zonder koffie. Het is zoals het is, we zijn blij dat we weer enigszins gegroepeerd in actie mogen komen, gezond zijn én kunnen genieten van onze hobby.

Hou Vols!

Geef een reactie